Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Flot Facebook Crescina respons

Jeg er en kvinde på 42 år, der pludselig mistede store totter af mit hår, jeg havde store skaldede pletter i hovedbunden, især i toppen. Jeg blev ved en tilfældighed introduceret til Crescina, jeg var meget skeptisk, da intet andet på markedet har påvist effekt. Jeg startede i behandling med Crescina 1300, som både er udviklet til at stoppe hårtab, men også udviklet til at lave genvækst på skaldede pletter, jeg har på nuværende tidspunkt været i gang i 2 måneder, og resultatet er fuldstændig fantastisk, mine skaldede pletter er begyndt at blive dækket af små hår, min hovedbund er ikke længere lige så tydelig, som billederne tydeligt viser, min frisør er fuldstændig målløs over hvor mange nye hår jeg har fået, men også hvor sundt mit hår er blevet i hovedbunden. Når man påfører de små ampuller om aftenen inden sengetid, kan det varme lidt de første par gange, men dette aftager efter ca. 15-20 min. det bliver lynhurtigt en vane især fordi man så hurtigt kan se resultater, jeg kan ikke anbefale dette produkt nok, jeg er så lykkelig for at jeg fik denne mulighed, da håret er så vigtig for hele ens fremtræden. Se opslag

 

Opslag af Lene Dybdal-Nielsen.

Share:

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk