Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Produktguide – Vælg rigtigt første gang

Crescina HFSC er et produkt der i stort omfang er individuelt tilpasset, hvilket betyder at du ved rette produktvalg opnår de optimale vilkår for en succesfuld behandling.  Dette har dog samtidig den ulempe at det kan være svært at vælge rette variant og styrke.  Vi har med denne guide søgt at hjælpe dig til valg af den produkt variant der netop passer til dit behov.

Det første der er vigtigt at få klarlagt er om du lider af hårtab eller hårudtynding.  For mange er hårtab og hårudtynding 2 sider af samme sag.  Men der er faktisk stor forskel.

Læs mere om årsagerne til hårtab og hårudtynding her »

Hårtab

Hårtab er et fænomen som viser sig ved at håret løsrives fra hårsækken hurtigere end normalt.  Hårtab forekommer når der opstår ubalance i hårets vækstcyklus, og ses ved at du i bruseren eller på trøjen kan se en større mængde hår en sædvanlig. Du taber normalt 40-100 hår om dagen.  Taber du flere hår end dette lider du af hårtab, og du vil som oftest ikke være i tvivl.

Hvis denne beskrivelse passer på dig, skal du klikke her:Til næste trin »
Læs mere om hårtab »

Hårudtynding

Derimod er hårudtynding en tilstand, der begrundes ved manglende eller ringe hårgenvækst når det falder af (også ikke tydeligt) som viser sig ved en lavere hårtæthed i forhold til den normale hårbund på hele hovedet eller på mere præcise områder der defineres “hårudtyndede områder”.  Håret vil ofte forekomme tyndere og vil knække let.

Hvis denne beskrivelse passer på dig, skal du klikke her:Til næste trin »
Læs mere om hårudtynding »

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk