Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

HårtabMænd

Hårtab hos mænd – Crescina hårtabs behandling der virker

Kan Crescina HFSC behandle mandligt hårtab og hvor vellykket er behandlingen? Ja! Faktisk er genetisk mandligt hårtab langt den mest forekomne tilstand, der kan behandles ved hjælp af Crescina. De fleste mænd, der bruger Crescina vil opleve hårtabs stabilisering og varierende grader af hårvækst indenfor en rimelig kort periode. Du kan se succeser opnået ved behandling med Crescina via vores hårtabs ”succeshistorier”, som omfatter kommentarer skrevet af Crescina brugere i hele Europa. Samtidig har Crescina omfattende og anerkendte kliniske test bag sig.

Hvad er mandligt hårtab? Mandligt hårtab, også kendt som androgen alopeci eller mandlig skaldethed, er forårsaget af virkningen af de mandlige hormoner, kaldet androgener, på genetisk disponerede hårsække/arvelig disponering. For dem, der er arveligt disponeret for hårtab, vil de genetisk disponerede hårsække, være påvirket af, at det mandlige kønshormon  omdannes til androgen’ Dihydrotestosteron, også kaldet DHT, via et enzym kaldet 5-alfa-reduktase. Det er virkningen af denne DHT, der hæmmer væksten af nye hårceller, hvilket igen fører til mandligt hårtab og i mange tilfælde, eventuelt skaldethed.
Se resultalter fra nogle af vores mange kunder herFør & Efter billeder

 

Hvordan Crescina virker på mandligt Hårtab

Crescina blokerer for DHT (årsag til mandligt hårtab) og derved undgås ødelæggelse af sårbare hårsække. Crescina er en af de få behandlingsformer, der lægeligt og videnskabeligt er påvist at kunne stabilisere mænds hårtab.  Crescina stimulerer og øger blodcirkulationen, der er essentiel for at nære og pleje eksisterende hårsække som er udsatte for DHT. Uden god blodcirkulation vil hårsækkene gradvist skrumpe og uddø.

KØB HER


Se Henriks fulde historie her

* Vi kan ikke garantere, at andre vil opnå tilsvarende resultater da årsagen til hårtab og hårudtynding er individuelt betinget.

Anmeldelser fra nogle af vores CRESCINA kunder

 

 

 
For en nærmere forklaring omkring hårets vækstcyklus samt ingredienser i Crescina – se:ProdukterHårets Vækstcyklus

Stadig et mysterium. Mandligt hårtab er normalt begrænset til området på toppen af hovedet, og dette er grunden til at mænd, ofte kun har hår tilbage i siden og på bagsiden af hovedet. Hvorfor disse hårsække efterlades fuldstændig upåvirket af mandligt hårtab og hvorfor hår på toppen af hovedet er følsomme over for DHT er et af livets mysterier som endnu ikke er løst.

Forskellige stadier af mandlige hårtab. Se vores diagram som repræsenterer de forskellige stadier af alternative mønstre på mandligt hårtab. Behandling med Crescina er effektiv ved alle mønstre af hårtab, herunder udtynding af kronen / toppunkt, eller en vigende hårgrænse.Mandlig hårtabsskala

 

Køb her – Fri Forsendelse

KØB HERMandlige versioner af Hårtab og Hårudtynding


Androgen Alopecia – hårtab mand
Androgen Alopecia, er den oftest forekomne form for skaldethed for mænd og er forårsaget af en række faktorer forbundet til hormonet DHT hvor miniaturisering af hårsækkene forårsager forskellige grader af mandlig mønster skaldethed. Arvelighed spiller en vigtig faktor i sygdommen, ligesom hos kvinder.

Telogen effluvium (TE) – hårtab mand
Hvis din krop bliver udsat for noget traumatisk såsom fejlernæring, infektion, større operationer, eller andre former for ekstrem stress, vil mange af de ca. 90 procent af hårene, som befinder sig i den anage (voksende) fase eller catagen (hvile) fase skifte over til en frastødnings (telogen) fase (læs mere her). Omkring 6 uger til tre måneder efter den stressende begivenhed er normalt, det tidspunkt hvor det fænomen som kaldes Telogen Effluvium begynder. Det er muligt at miste håndfulde af hår på det tidspunktet hvor, TE- fasen, er på sit højeste. For de fleste, der lider med stress relateret hårtab (TE) vil hårtabet sandsynligs fortsætte, så længe kroppen er påvirket af stress. For nogle mænd kan, Telogen Effluvium være er en kronisk lidelse og vare ved i måneder eller endda år, uden at nogen sand forståelse af eventuelle udløsende faktorer eller stressfaktorer.

Anagen Effluviu
m –  hårtab mand
Anagen effluvium opstår når hårsækken påvirkes indefra og hårsækkens  minoiske eller metabolisk aktivitet forringeres.  Hårtab af denne type er ofte forbundet med kemoterapi. Da kemoterapi henvender sig til kroppens hurtigt delende kræftceller vil kroppens andre hurtigt delende celler, såsom hårsækkene i den voksende (anagen) fase, også blive hårdt ramt. Umiddelbart efter kemoterapi påbegyndes vil ca. 90 procent eller mere af hårene falde ud, mens hårene stadig er i den anagene fase.

KØB HER

Har du brug for hjælp til valg af rette variant af CRESCINA – kan du få hjælp på vores guide her

GUIDE


Hårtab Mand – Hårtab hos Mænd – Hårtab Mænd

 

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk