Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Propecia

 

Tilskud til håret ved markant hårtab

– kan kombineres med andre Hårtabsmidler!

Propecia er en tablet som indeholder finasterid. Finasterid hæmmer det enzym som omdanner testosteron til DHT. Når man giver en tablet dagligt til personer med begyndende hårtab vil mængden af DHT i hårbunden formindskes og det betyder at hårtabet standser.

Propecia er almindeligt anvendt af yngre mænd, der ønsker at stoppe progressionen af deres hårtab. Propecia er også almindeligt anvendt som en del af en kombineret behandlingsregime med Minoxidil eller CRESCINA HFSC, for personder der allerede har omfattende hårtab.

I kliniske test foretaget af propecia oplevede 60% af mændene et forøget antal hår efter behandling på 6 mrd., men kun ca. 42% oplevede en mærkbar forbedring.

 

Indhold og anvendelse af Propecia?

Propecia er en tablet som indeholder finasterid. Finasterid hæmmer det enzym som omdanner testosteron til DHT. Når man giver en tablet dagligt til personer med begyndende hårtab vil mængden af DHT i hårbunden formindskes og det betyder at hårtabet standser.

Forebyggelse af hårtab ved anvendelse af Propecia er muligt med en dosis så lille som 1 mg. Denne dosis er den helt rigtige mængde for de fleste mænd til at få mest gavn af lægemidlet. Dette forårsager at hårtabet stoppes og eventuelt vendes i den periode, i hvilken lægemidlet bliver taget.

Ca. 2 ud af 3 personer der behandles med Propecia vil opleve nyvækst med normalt tykke hårstrå, hvilket resulterer i en tættere behåring i de berørte områder.

Du skal forvente en behandlingstid på mindst 3-6 måneder, før der opnås synlige resultater. De fleste mænd oplever markant forbedret resultat efter at have brugt behandlingen i et år.

Virkningerne af den aktive bestanddel er kendt at vare så længe som lægemidlet bliver taget. Hår, der er opretholdt vil begynde at gå tabt inden for en periode af tid 6-12 måneder efter ophør af behandlingen med Propecia.
Propecia er receptpligtig, og behandling vil derfor kræve at du kontakter din. Der er ikke tilskud til behandlingen.

 

Propecia bivirkninger

Baseret på mere end to års erfaring med tusindvis af brugere af Propecia, har man erfaret at der ved anvendelse af Propecia i nogle tilfælde kan opstå former for seksuel dysfunktion, som kan være alarmerende for nogle brugere.

Læs mere eller søg hjælp omkring bivirkninger ved brug af Propecia her.

Propecia kan med fordel suppleres med andre former for behandling af hårtab. Læs mere om behandlingsformer og produkter.

 

Online forhandlereSHOPS

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk