Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Regaine Forte

 

Et Alternativ til CRESCINA HFSC

Behandling af Hår Tab!

Minoxidil (Rogaine / Regaine) – En vasodilator medicin, Minoxidil blev oprindeligt brugt til behandling af forhøjet blodtryk – hårvækst og korrektion af skaldethed var simpelthen bivirkninger af dette stof. I dag er det blevet godkendt til som behandling mod hårtab.

Regaine Forte er blevet bevist klinisk effektiv i både forebyggelse af hårtab, og i oprettelse af varierende grader af hår genvækst hos mænd og kvinder, der lider af hårtab.

Test viser desværre at kun 40% vil opleve hårvækst efter 3-6 måneder, læse mere på NCBI.

Anvendelse og effektivitet – Regaine Forte?

Regaine er en opløsning som indeholder monoxidil. Minoxidil virker bla. ved at øge blodgennemstrømningen i hårbunden og ved at normalisere de dårligt fungerende hårsække. Regaine opløsning 2% eller Regaine Forte opløsning 5% skal påføres 2 gange dagligt.

Minoxidil, hjælper til at stimulere de hårsække, der er gået i dvale, så de kan begynde at producere nye hår. Mest almindeligt er det dog, at de gør det hår, der allerede er der, tykkere og stærkere, så det ikke resulterer i yderligere hårtab.

Regaine kan stabilisere hårtabet hos 8 af 10 der behandles, og 6 ud af 10 vil se ny vækst af hår. Disse hår kan dog være finere og mere dunet end normalt hår.

Læs mere om testresultater og valg af opløsning her.

Efter ophør af behandling med Minoxidil, vil hår genvæksten blive normaliseret og fremkomsten af hårtab vender tilbage efter 4-6 måneder. Det er derfor en langvarig og ikke permanent behandling. Dette er i modsætning til fx hårtransplantation, der er en permanent, men også meget mere indgribende løsning.

Regaine fås i håndkøb på apoteket. Der er ingen tilskud til behandlingen.

 

Regaine Forte bivirkninger og ulemper

De er kun få bivirkninger ved at bruge Regaine. Lokal irritation kan forekomme, men det er sjældent. Minoxidil optages kun i meget ringe grad i kroppen og der vil derfor ikke komme andre bivirkninger.
Regaine kan være lidt besværlig at bruge, da det er skum man skal smøre på sit hoved to gange om dagen. Det kan derfor være lidt af en udfordring at få flette behandlingen ind i hverdagen, og særligt besværligt hvis man fx er på ferie eller lignende.

Læs mere om alternative behandlinger til Regaine Forte her.

 

Online forhandlereSHOPS

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk