Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Hvorfor bliver du skaldet?


Hvorfor er der nogle der går igennem hele livet med en kæmpe hårpragt og andre bliver skaldet så tidligt som i teenage årene, og hvorfor er det oftere mænd end kvinder der må se deres ellers så fine hårpragt forsvinde?

Årsagerne til at du bliver skaldet er mange og strækker sig lige fra hormoner til stramme frisyrer, sygdom, stress, visse medicinske behandlinger, og arveligt skaldethed.

Arveligt skaldethed, også kendt som Androgen Alopecia, er den meste udbredte form for skaldethed og menes at være udløst af DiHydroTestosteron (DHT) afledt af det mandlige hormon testosteron. Øget niveau af DHT i hårsækkene menes at forkorte hårets vækstcyklus og forsinke væksten af nye hår. Over tid stopper hårsækkene med at vokse nye hår; imidlertid forbliver hårsækkene i live, hvilket i praksis betyder, at de stadig er i stand til at vokse nye hår. Selv om kvinder har langt mindre testosteron end mænd, kan overgangsalderen udløse hormonelle forandringer, tilsvarende DHT, der kan forårsage hårtab og hårudtynding. Dette er også en af årsagerne til at kvinder, som udgangspunkt, først senere i livet oplever skaldethed som samtidig også er mere diffust en en den skaldethed som ses hos mænd.

Stress, er ligeledes en ofte forekommen årsag til hårtab, og forekommer i mange varianter og værst er de som du ofte ikke selv er opmærksom på. For kvinder vil særlig fødsel og amning kunne aflede stress som forårsager hårtab. Men også kirurgi, sygdom, kemoterapi og fejlernæring er forhold som kan være medvirkende til at du mister håndfulde af hår og i i de værste tilfælde alt håret. Visse autoimmune sygdomme, bla. Alopecia Areata, forårsager at de hvide blodlegemer angriber hårsækkene, og bevirker at håret falde ud i pletter.Ligesom for alle andre diagnoser er rettidig behandling af skaldethed afgørende. Heldigvis er der flere behandlingsmuligheder til rådighed for skaldethed, hårtab og tyndere hår. En af de nyere behandlingsformer som har opnået stor International anerkendelse er udviklet i Schweiz, hvor forskere har aflivet forestillingen om, at nogle typer af skaldethed er permanent. Hårtab og skaldethed er ikke forårsaget af døde af follikel stamceller, som tidligere frygtet – blot en funktionssvigt i follikel stamceller, som kan vendes til hårvækst med rette behandling.

Denne nye viden resulterede i udviklingen af CRESCINA HFSC 100%, som adskiller sig fra andre produkter på markedet med en påvist effektivitet på 100% – 6.300 nye hår, svarende til +404% nye hår ift. placebo.

Aktivering af hårvæksten er blot en af funktionerne bag CRESCINA HFSC, hvor aktivering af stamcellerne og dannelsen af keratin i hårrødderne forhindrer håret i at løsrive sig fra hårsækken og gør samtidig det enkelte hår tykkere og stærkere.  Disse funktioner gør alle CRESCINA yderst effektiv.

Lider du hårudtynding anvendes CRESCINA HFSC. Lider du samtidig af hårtab skal du anvende CRESCINA HFSC 100% Complete som udover at aktiverer hårgenvækst stopper hårtab. Begge behandlinger fås i varianter til mænd og kvinder i 3 forskellige styrker.

>>Se mere om produktet her<<

Online forhandlereSHOPS

SKALDET, Skaldet Mand, Skaldet Kvinde, SKALDETHED, Den skaldet mand, Den SKALDET kvinde, skaldede MÆND, kvinde Skaldet, Skaldet, SKALDEDE Mænd, Skaldede kvinder, Skaldethed, Skaldet, skaldede mænd og kvinder, SKALDET,  kvinder skaldet, mænd skaldet,  SKALDETHED,  den skaldede mand

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk