Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

Skaldethed

 

Behandling og Info af skaldethed!

Det er en almindelig antagelse i dag, at dit udseende påvirker din succes mere end du rent faktisk forstår. Dit udseende kan have en stor indvirkning på din evne til at få en særlig karriere, mere succes i dit kærlighedsliv, og selv når det kommer til, hvordan folk på gaden opfatter dig. Kort sagt, hvordan du ser ud, vil få en væsentlig indvirkning, når du har brug for at gøre et godt indtryk på folk.

Hvis du ønsker at mestre dit udseende er første skridt at mestre dit eget hår.

Desværre er dette ikke så nemt som man kunne ønske sig. Skaldethed er en meget udbredt lidelse og er i mange tilfælde arvelig betinget, også kaldet Androgen Alopecia. Det er desværre en meget almindelig forekommende lidelse for os Europæer.

Hos de fleste opstår hårudtyndingen som standard mønster hårtab, som for mænd normalt starter med høje tindinger og måne, for at slutte op i et M-formet mønster. Risikoen for at mænd udvikler hårtab stiger med alderen, således vil 20% i 20 års alderen være i farezonen, 40% i 40 års alderen, 60% i 60 års alderen, og så fremdeles.

Hos kvinder er hårtabet mere beskedent og diffust, og ofte lokaliseret over vertex, almindeligvis uden total skaldethed. Omkring en tredjedel af kvinder oplever hårtab på et tidspunkt i deres liv; blandt kvinder i overgangsalderen, lider så mange som to tredjedele af hårudtynding eller skaldede pletter.

En særlig form for Alopecia er Alopecia Areata, hvor håret falder af, ofte i klumper i størrelse og form som en 50øre mønt. Omfanget af hårtabet varierer; i nogle tilfælde, er det kun nogle få pletter. I andre kan hårtabet være større.  Læs mere om Alopecia Areata her.

skaldethed

Diagnotisering og behandling af skaldethed

Det anbefales altid at du søger vejledning hos sin frisør eller endnu bedre får dit hår undersøgt under mikro kamera for at undersøge stadiet af hårtab, årsag og diagnose. Ud fra diagnosen kan optimal behandlingsform defineres og fastlægges.

Hvis dit hårtab er markant bør du altid søge læge. En læge kan med sikkerhed fastslå, om du lider af arveligt betinget hårtab, eller om det skyldes andre årsager. Følgende tre metoder anvendes normalt ved diagnotisering:

Du kan også søge hjælp hos Dermatologer, som er specialister inden for behandling af hårbunden og inden for de forskellige behandlingsmuligheder, der findes ved hårtab.

Tiden er en vigtig faktor

Tiden er en vigtig faktor når man kæmper med skaldethed. Der findes behandlinger, som eksempelvis, CRESCINA HFSC, anbefalet af NCBI, som bør sættes ind før hårrødderne er helt ødelagt/hentørret. Er hårsækkene døde er behandling for sen, hvorefter hårtransplantation er eneste alternativ. Læs mere om CRESCINA HFSC her.

 

* Vi kan ikke garantere, at andre vil opnå tilsvarende resultater da årsagen til hårtab og hårudtynding er individuelt betinget.

Online forhandlereSHOPS

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk