Galaxa Pharma ⎟CVR 33871902 ⎟Korskildelund 6 ⎟ DK-2670 Greve ⎟info@crescina.dk ⎟ T: 70 70 73 37

GRATIS LEVERING I DANMARK

 

Stress Relateret Hårtab

 

Stress er en reaktion på vedvarende overbelastning, og kan I værste fald komme til udtryk som hårtab!

Der er mange og meget forskellige årsager til, at man pludselig begynder at tabe håret eller hårvæksten stopper. Men stress er efterhånden en ofte forekommen årsag og så mange som 10-12 % af befolkningen I Danmark, eller 430,000 danskere, oplever stress i hverdagen. Og når det er værst, ja så går det udover håret.

 

Årsagen til stress er mange men kan hovedsagligt henføres til:

  • Skilsmisser
  • Dødsfald i familien eller blandt nære venner
  • Dårligt socialt netværk
  • Arbejde, manglende anerkendelse/indhold i arbejdet, for meget/forkert arbejde eller I værste fald mobning
  • Fysiske faktorer som usund kost, manglende motion men også træk, støj og smerter.

I mange tilfælde kan kroppen være stresset uden at man egentlig selv er klar over det. Dette gælder ved graviditet, amning, særlige medikamenter, problemer med skjoldbruskkirtlen, store operationer, feber, blodtab, jernmangel, udsultning og lyn-slankekure.

Samlet under et kaldes denne form for hårtab Telogen Effluvium og kan vare 2 til 6 måneder, men kan I værste tilfælde overgå til en kronisk hårtabslidelse.

Modsat Telogen Effluvium er Androgen Alopecia, som er en autoimmun sygdom, dvs. genetisk og arveligt betinget. Hvis du lider af Androgen Alopecia, vil du ofte se slægtning med tilsvarende problem. Desuden forekommer Androgen Alopecia oftere blandt personer, der har familiemedlemmer med autoimmune lidelser såsom lupus, diabetes eller sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Det første år er afgørende

Det bemærkelsesværdige er at personer med dermatologiske problemer, såsom psoriasis, eksem eller acne, ikke betænker sig længe, før de går i behandling. Alligevel går der I mange tilfælde helt op til et år, før der søges om hjælp ved hårtabslidelser. Hårtabet bortforklares ofte med stress, hormonelle forandringer, sygdom, vejret eller lignende.

Dette på trods af at det første år er så afgørende for en succesfuld hårtabsbehandling. Jo tidligere du kommer i behandling, jo større er chancen for at behandlingen bliver en succes. Er dine hårsække først døde er behandling for sen.

Der er 3 afgørende forhold som skal du skal tage I betragtning for at bekæmpe din hårtabslidelse. Du skal for der første sikre, at du så tidligt som muligt for identificeret årsagen til hårtabet, således at viderudvikling stopppes. Men ligeså vigtigt er det, at for at få stimuleret hårvæksten og stoppe hårtabet.

De fleste behandlingsmetoder dækker desværre kun to ud af de tre nævnte forhold.

Minoxidil stimulerer I de fleste tilfælde hårvækst, men detsværre standser det ikke videreudviklingen på langt sigt. Minoxidilotion fåes I håndkøb mens Minoxidil i tabletform er receptpligtig.   Du skal imidlertid være opmærksom på at det kræver stor omhyggelighed at finde den rette dosis, således at det kun er håret på hovedet, der gror, og ikke håret andre steder på kroppen.

Visse lægemidler, der blokerer for androgene hormoners effekt – kan standse videreudviklingen og i nogle tilfælde stimulere genvæksten.

Læse mere her om forskellige behandlinger.

Nye behandlingsmetoder kan være løsningen

CRESCINA HFSC, har opnået stor international anerkendelse og opfylder alle 3 af de ovenfor nævnte forhold. Du skal imidlertid være opmærksom på at resultaterne er individuelle afhængig af, hvor mange hårrødder, der er i henholdsvis hvile- og vækstfase. Fastlæggelsen af hårrødder og hårsækkenes tilstand kan ske hos udvalgte apotekere, hvor du får undersøgt hovedbunden med Mikro kamera. CRESCINA HFSC, fåes I håndkøb og fortagne test virker lovende, – læs mere om CRESCINA HFSC og de fortagne test på NCBI. CRESCINA HFSC bruges 1 gang om dagen, i 5 dage om ugen. Normalt kræves en 2-4 måneders behandling før håret begynder at vokse igen. Evt. hårtab stopper normalt indenfor de første 2 måneder. Der er ingen bivirkninger.

Uafhængig af årsagen til dit hårsag, genetisk eller Telogen Effluvium er det vigtigt at du søger hjælp og går i behandling så tidligt som muligt. Det er meget lettere at afværge hårtab, end det er at få håret til at gro igen, når det først er faldet ud.

 

* Vi kan ikke garantere, at andre vil opnå tilsvarende resultater da årsagen til hårtab og hårudtynding er individuelt betinget.

Online forhandlereSHOPS

VINTERTILBUD - SPAR op til 50% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering Luk